Проглашењем најбољих у врањском спорту завршава се спортски део манифестације поводом Дана града

Обележавање Дана Града настављено је за викенд турнирима у одбојци и стоном тенису. Спортски део манифестације биће завршен вечерас проглашењем најбољих у врањском спорту.

Спортска надметања поводом Дана града настављена су за викенд турнирима у одбојци и стоном тенису. Учесници овогодишњег турнира у одбојци су екипе из Прокупља, Лесковца, Ниша и града домаћина.

-Ове године имамо и специјалног госта, то је екипа из Куманова. “И ове године су се све екипе радо одазвале нашем позиву. Припремљене су пригодне награде, медаље и пехари за такмичаре, рекао је Оливер Тончић, организатор шестог традиционалног турнира у одбојци, који се одржава поводом Дана Града.

Турнире у одбојци и стоном тенису званично је отворио градски већник Ненад Ђорђевић који је изразио задовољство због одржавања оваквих спортских турнира .

-Суштина ових спортских догађаја је да се дружимо, да се бавимо спортом и да проводимо позитивно и квалитетно време. Желим вам пријатан боравак у нашем граду, да се лепо осећате, да стекнете нова пријатељства и да и наредних година будете наши гости на овом турниру, рекао је Ђорђевић.

И на турниру у стоном тенису било је гостију из Србије, али и региона.

-Када је реч о турниру у стоном тенису, траје два дана. Данас играју млађе узрасне категорије, док сутра наступају јуниори, сениори и рекреативци. Пријављено је 130 такмичара из Србије али из околних земаља, Бугарске, Македоније, каже Филип Филиповић организатор турнира.

Обележавање Дана града наставља се данас низом активности.  У спортском делу програма вечерас ће бити проглашени ,,Најбољи у врањском  спорту за 2022“.

Please follow and like us:
Друштво Спорт