Турнирима у одбојци и стоном тенису настављено обележавање Дана града

Обележавање Дана Града настављено је данас турнирима у одбојци и стоном тенису.

Учесници овогодишњег турнира у одбојци су екипе из Прокупља, Лесковца, Ниша и града домаћина.

-Ове године имамо и специјалног госта, то је екипа из Куманова. Такмичиће се пет екипа распоређених у две групе. И ове године су се све екипе радо одазвале нашем позиву. Припремљене су пригодне награде, медаље и пехари за такмичаре, каже Оливер Тончић, организатор шестог традиционалног турнира у одбојци, који се одржава поводом Дана Града.

Турнире у одбојци и стоном тенису званично је отворио градски већник Ненад Ђорђевић који је изразио задовољство због одржавања оваквих спортских турнира .

-Суштина ових спортских догађаја је да се дружимо, да се бавимо спортом и да проводимо позитивно и квалитетно време. Желим вам пријатан боравак у нашем граду, да се лепо осећате, да стекнете нова пријатељства и да и наредних година будете наши гости на овом турниру, рекао је Ђорђевић.

-Када је реч о турниру у стоном тенису, траје два дана. Данас играју млађе узрасне категорије, док сутра наступају јуниори, сениори и рекреативци. Пријављено је 130 такмичара из Србије али из околних земаља, Бугарске, Македоније, каже Филип Филиповић организатор турнира.

Please follow and like us:
Спорт