Хаос у Клиничком центру: „Да вам се не жури на митинг?!“ Сестре малтретирале полупокретне пацијенте на Ортопедији

ФОТО: 24sedam.rs

Преузето са: 24sedam.rs

Грађани који су се јавили редакцији 24седам, ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Клиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење

Незапамћен скандал у Клиничком центру Србије! Полупокретни пацијенти доживели су данас низ непријатности када су се сестре Ортопедије и особље запослено у КЦ обрушили на њих док су тражили медицинску помоћ:

– Да вам се не жури на митинг?! Да нећете можда тако једва покретни на митинг СНС-а?! Где вам се жури?! Јесте ли из СНС-а?

Грађани који су се јавили редакцији 24седам, ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Клиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење због овако скандалозног опхођења према њима.

– Зар је могуће, виде у каквом смо стању дошли на Ортопедију, да нас вређају, понижавају и пропитују да ли смо чланови СНС-а? Је л’ се здравствена помоћ указује на основу политичког опредељења? – каже пацијенткиња која је доживела праву тортуру на Ортопедији и додаје:

– Ово нема нигде! Овакво понижавање нисам доживела никада за свог живота! Једва ходам, а они ми се обраћају на тако понижавајући начин! Неко од особља је прокоментарисао, јасно сам чула: „Дошли да их поправимо да могу на митинг.“ Срамота!

Други пацијент, који је дошао да скине гипс с ноге, слично се „провео“: „Је л’ и ти журиш на митинг СНС-а?“

– Не знам шта бих рекао, осим да је ова власт, уместо што је уложила у болнице и опрему, можда требало да уложи у образовање ових људи. Џаба нам све ово кад нас овакви негују.

Редакција 24седам је упутила маил с питањима начелнику Ортопедије и директору Клиничког центра да ли су упознати са овим скандалозним догађајем и какав је њихов став, као и које кораке ће предузети поводом ове ситуације.

Please follow and like us:
Политика