Гашић: Поносан сам што је државно руководство Србије, међу првим земљама обезбедило оволику количину вакцина

Ово је јако важан дан за Републику Србију и поносан сам што је државно руководство међу првим земљама Европе обезбедило оволику количину вакцина, јер сви мора да знамо да без масовне вакцинације читавог становништва ми не можемо да се вратимо нашим редовним животним активностима, рекао је Братислав Гашић директор БИЕ, након што је примио кинеску вакцину.

-Ово је јако важан дан за Републику Србију и поносан сам што је државно руководство међу првим земљама Европе обезбедило оволику количину вакцина, јер сви мора да знамо да без масовне вакцинације читавог становништва ми не можемо да се вратимо нашим редовним животним активностима.

Ја сам данас примио кинеску вакцину. Ја сам задовољан и поносан, пре свега, на припаднике БИЕ, који су у оволиком броју дошли да приме вакцину. Ја сам желео својим примером да им покажем да имам апсолутно поверење у Синофарм вакцину и да им се захвалим, јер су од марта месеца, врло активно, укључени у комплетну борбу против кодвида. 19.

Ако се неко пита, а видим да се у последње време многи питају, шта то тражи БИА и здравље људи је један од најбитнијих сегмената  државне безбедности зато и јесмо укључени у све то и покушавамо да председнику Републике и Влади помогнемо нашим активностима у спровођењу свих мера, у набавци вакцине, опреме и свега што је битно, да би били лидери и јесмо лидери  у овом тренутку и по броју вакцинисаних и по броју тестираних и по томе како се наши лекари боре, а боре се већ 9 месеци, да што више живота наших грађана сачувају.

У овом тренутку, а трајаће дуго у ноћ је њих 176 у реду, али долазиће још и сутра настављамо. Само масовна имунизација читавог становништва Републике Србије може да нам помогне да победимо пандемију, рекао је директор БИЕ Братислав Гашић.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 20 јануар 2021 12:29

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Врање добитник награде Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/5qrMRb0Jri
Ана Илић добила престижну награду - Радио Телевизија Врање https://t.co/iXT6ctgz9H via @tripplesworld https://t.co/5ZjKPHPiMi
Скупштина једногласно усвојила Одлуку о конверзији потраживања према Јумку - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dEEaEZiRag
Follow RTV Vranje on Twitter