ПЕП води средњошколце на Форум младих лидера Истакнут

Висока школа за пословну економију и предузетништво „ПЕП“ у Врању, организује за средњошколце и своје студенте бесплатан одлазак на Форум младих лидера који ће бити организован у Београду 30. марта. За средњошколце у школама на територији Пчињског округа биће организоване презентације студијских програма овог факултета. Ова високошколска установа будућим студентима нуди могућност студирања на даљину, познатији као ДСЛ програм  на акредитованим програмима академских и мастер студија.

Висока школа за пословну економију и предузетништво „ПЕП“ у Врању, организује за средњошколце завршних разреда који намеравају да упишу овај факултет, али и своје студенте, бесплатан одлазак на Форум младих лидера који ће бити организован у Београду 30. марта.

„Форум младих лидера се већ 3. годину за редом развија и рeализује на факултету са циљем да будући студенти, средњошколци и садашњи студенти размене своја знања, вештине и могућности и схвате да могу бити успешни, млади предузетници, руководиoци, лидери у Србији а не да одлазе ван ње. Форум младих лидера ће ове године имати више од 300 учесника, са територије Пчињског округа сви средњошколци заинтересовани за ову висoкошколску установу и студенти овог факултета могу отићи у Београд на форум лидера где ће слушати низ предавања еминентних предавача који ће говорити о свом путу успеха у сфери бизниса, развој малог и средњег предузетништва. Биће додељени и разни сертификати и референце учесницима Форума лидера“, рекао је Милош Николић, менаџер ВШП „ПЕП“ Врање.

Ова високошколска установа улаже у научноистраживачки рад својих студената кроз организацију конференција националног и међународног карактера,  обзиром да се студирање може наставити и у земљама ЕУ. 

„Сваке године организујемо конференцију која је међународног карактера. Имамо преко 20 учесника из разних земаља света. Учествују и студенти са својим истраживачким , развојним и приступним радовима што им омогућава усавршавање. Акценат је на студентима мастер студија, јер ако наставе академско образовање потребна им је истраживачка делатност. Ту факултет нуди бесплатну обуку, усавршавање, истраживачки развој“, истакао је Николић.

У наредном периоду, факултет ће радити на афирмацији идеје да Врање постане универзитетски град како би се зауставио одлазак младих људи из града и округа.

Иначе, на основу акредитације Националног просветног савета од 2017. године овај факултет има акредитацију за извођење наставе за студије на даљину и то на програмима основних академских и мастер студија, на српском и енглеском језику. Студенти могу наставити и студије на универзитетима широм земаља Европске уније. У понуди су три смера, пословна економија и предузетништво, Финансије, банкарство и осигурање и Смер право након чега је студентима омогућено и полагање правосудног испита.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 14 март 2019 14:56

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Освештана црква брвнара поводом великог јубилеја, централни догађај почетком семптембра - Радио Телевизија Врање… https://t.co/z6tKezBOPx
Данас почела исплата 100 евра државне помоћи пријављеним грађанима - Радио Телевизија Врање https://t.co/ImjKP27MLs via @tripplesworld
Измене у саобраћају због радова у улици Боре Станковића - Радио Телевизија Врање https://t.co/LtWnpRGH3K via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter