ПЕП омогућио бројне погодности за садашње и будуће студенте

У време ванредног стања Висока школа за пословну економију и предузетништво, центар у Врању, функционисала је несметано, уз бројне погодности за студенте, што у делу наставе, то и у делу финансија.

Висока школа за пословну економију и предузетништво у Врању од 2017. године нуди могућност студија на даљину које функционишу преко интернет платформи, те им прилагођавања на он лајн наставу у време ванредног стања није тешко палo.

Ми смо били, може се рећи, у предности у односу на неке друге факултете, јер ми већ радимо те студије на даљину путем он лајн предавања, вежби, тест провера самознања, колоквијума и остало, тако да смо ми само укључили већи број студената. Самим тим што су радили он лајн, они су се и додатно информатички едуковали, каже проф. др Милош Николић, менаџер ПЕП Центра у Врању.

Поред олакшица у настави и досадашњих финансијских олакшица у виду предузетничке, породичне и стипендије на основу успеха, које ће бити актуелне и у наредном периоду, ПЕП је омогућио и бројне погодности за оне који ове школске године желе да упишу њихову високошколску установу.

Омогућићемо он лајн припремну наставу за полагање пријемног испита, где ћемо прослеђивати путем наших сајтова и путем медија неопходне информације, па ћемо онда урадити пробни тест за пријемни испит. Омогућићемо свим бруцошима који буду заинтересовани да студирају било који од студијских програма да текућу 2020/21. упишу на један начин који ће бити олакшавајући, а то значи да ће, поред бесплатног уписа имати и бесплатан пријемни, бесплатне уџбенике за све године студија, добиће сву пратећу папирологију за упис, индекс, то ништа факултет неће наплаћивати ове године. Оно што је новина да ће за студенте на мастер студијама школарина бити 1000 евра, уместо 1300 и омогућићемо студентима да мастер студије плате у 3 једнаке рате, јула, септембра и новембра. Такође на основним студијама сви студенти који се буду уписали и буду платили школарину до 31. јула у целости, неће бити 1000, већ 900 евра, дакле 10 посто попуста, истиче Николић

Промоције плана и програма Високе школе за пословну економију и предузетништво у средњим школама неће бити због ситуације са корона вирусом, али ће сви студенти и будући бруцоши моћи да се информишу на сајту ПЕП-а или путем медија.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 14 мај 2020 14:21

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вирус корона потврђен код 69 особа - Радио Телевизија Врање https://t.co/zMqjCt5YFk via @tripplesworld
За пример: Леонора и Анђела Ристић, ученице ОШ ''Светозар Марковић'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/Xva7tzIA0y via @tripplesworld
Нови пакет државне помоћи малим и средњим предузећима - Радио Телевизија Врање https://t.co/EBipPEkgZa via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter