Најбољи ученици генерације основних и средњих школа добили су од града Врања посебне похвале и награде за истакнуте резултате у досадашњем школовању.

Пријем за ђаке генерације приредили су градоначелник Слободан Миленковић и председник Скупштине Дејан Тричковић.

Бити најбољи у генерацији није мала ствар. До тог успеха сте дошли захваљујући великом труду, напору, одрицању али и снажној вољи коју сте имали да дођете до резултата, истакао је градоначелник и додао:

Управо то одрицање одређује и Ваш карактер и Вашу личност јер кроз то одрицање ви јачате ваш карактер и вашу личност. Ове године смо имали специфичну ситуацију због корона вируса да се настава организује на другачији начин. Миниситартсво је одлично организовало наставу. Када  одлазите на страну увек причајте лепо о свом граду, јер онолико колико поштујете свој град и место одакле долазите толико ће и вас поштовати, истакао је Миленковић.

Поред стеченог знања статус најбољег доноси сатисфакцију као и част да се будуће генерације угледају на њих.  Подршка коју смо имали од професора је нешто без чега не би дошли до успеха који смо постигли, рели су награђени ученици.

Ђаци су генерација града добили мобилне телефоне, књиге и захвалнице.

 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 26 јун 2020 16:08

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Гимназијалци нижу успехе - Радио Телевизија Врање https://t.co/vBdfiHYhq5 via @tripplesworld https://t.co/LZZkvJQ9lN
Почела масовна вакцинација становништва - Радио Телевизија Врање https://t.co/jpugFBS325 via @tripplesworld https://t.co/jYVfBtJgEw
Данас је Свети Јован Крститељ - Радио Телевизија Врање https://t.co/sX077ucUA9 via @tripplesworld https://t.co/oSrEA4lpJF
Follow RTV Vranje on Twitter