Продужени конкурсни рок за упис на Педагошки факултет у Врању

Педагошки факултет у Врању организује продужени конкурсни рок за упис нове генерације студената основних академских студија, на студијском програму за образовање учитеља и студијском програму за образовање васпитача. Кандидати ће за упис моћи да се пријаве у периоду од 4. до 9. јула,непосредно на Факултету или електронским путем на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Полагање пријемног испита заказано је за 11. јул, при чему не постоје никакви трошкови полагања пријемног испита и самог уписа.

Кандидати приликом пријављивања на конкурс подносе оригинална документа на увид, а уз пријавни лист који се добија на Факултету или преузима са сајта Факултета, подносе фотокопије дипломе о положеном завршном, односно матурском испиту, сведочанства сва четири разреда завршене средње школе и очитану биометријску личну карту.

Такође, кандидати који су положили пријемни испит за упис на прву годину основних академских студија на неком од учитељских или педагошких факултета, могу да, у оквиру продуженог уписног рока, предају захтев за упис на Педагошки факултет у Врању на преостала слободнаместа и они ће бити ослобођени полагања пријемног испита.

Подсећамо, Педагошки факултет донео је одлуку да школарина за све новоуписане студенте у оквиру школске 2022/2023. године буде бесплатна.

Детаљније информације о студијским програмима и упису кандидати могу пронаћи на интернет страници Педагошког факултета у Врању или се информисатипозивом на број 017/431-960.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Министар Стефановић наградио Врањанца, војног полицајца Пенићa - Радио Телевизија Врање https://t.co/O7MUEJXpA6 via… https://t.co/Z2TUmTkedy
У сусрет Дану младих – Будимо солидарни - Радио Телевизија Врање https://t.co/c2Ey6b38nE via @tripplesworld https://t.co/gvrDoHSIUL
И даље расте број ковид позитивних у округу - Радио Телевизија Врање https://t.co/13c47GInsy via @tripplesworld https://t.co/i9mcbBv9D8
Follow RTV Vranje on Twitter