Саопштење Синдиката просветних радника

Након вишегодишњег кашњења у исплатама јубиларних награда, локална самоуправа је први пут крајем претходне и почетком ове године исплатила награде запосленима који су то право стекли у 2012. наводи се у саопштењу Синдиката просветних радника у Врању.

На тај начин се сврстала у ред ретких локалних самоуправа које су своју обавезу испуниле на време на чему се синдикат захваљује. Истовремено упозорава да ће се најрадикалније борити против евентуалног укидања одељења у средњим школама, инсистирајући да план уписа буде усвојен онако како су га школе предложиле.

Не постоји никаква сарадња са директорима школа и просветном инспекцијом по питању технолошких вишкова и незаконитог рада, наводи се у саопштењу које је потписао Томислав Пешић, председник Синдиката просветних радника Врања.

Цвећари спремни за предстојећи Сајам у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/5nOgvpIsqE via @tripplesworld
5 екипа на Меморијалном турниру "Миша Поповић" - Радио Телевизија Врање https://t.co/kBsRsKXVjt via @tripplesworld
Врање и Бања на сајму туризма у Београду - Радио Телевизија Врање https://t.co/rnubmW0rLq via @tripplesworld