Саопштење Синдиката просветних радника

Након вишегодишњег кашњења у исплатама јубиларних награда, локална самоуправа је први пут крајем претходне и почетком ове године исплатила награде запосленима који су то право стекли у 2012. наводи се у саопштењу Синдиката просветних радника у Врању.

На тај начин се сврстала у ред ретких локалних самоуправа које су своју обавезу испуниле на време на чему се синдикат захваљује. Истовремено упозорава да ће се најрадикалније борити против евентуалног укидања одељења у средњим школама, инсистирајући да план уписа буде усвојен онако како су га школе предложиле.

Не постоји никаква сарадња са директорима школа и просветном инспекцијом по питању технолошких вишкова и незаконитог рада, наводи се у саопштењу које је потписао Томислав Пешић, председник Синдиката просветних радника Врања.

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld