Од 29. јула преузимање потврда о пријему детета у неки од вртића

Предшколска установа „Наше дете“ у Врању, обавештава  родитеље деце коjа су примљена на боравак у неком од вртића  да се од 29. jула  јаве Комисиjи за приjем која се налази у згради Управе у улици Цара Душана 22 ради преузимања  потврде о пријему детета.

Потврда се издаjе ради регулисања лекарског прегледа и издавања потврде о здравственом стању детета коjа jе неопходна код склапања уговора за боравак у вртићу од 15. августа 2013. године.

Родитељи деце jасленог узраста коjа се налазе на списку примљене деце за боравак у вртићима „Дечjа радост“, „Сунце“, “Бошко Буха“ и „Чаролиjа“ треба да се jаве главним васпитачима ових вртића како би се договорили око смештаја  деце коjа ће се реализовати током jула месеца, док би родитељи деце jасленог узраста коjа се налазе на списку примљене деце за боравак у вртићима „Наше дете“, „Пчелица“ и „Невен“ требало  да се jаве  у августу.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 09 јул 2013 11:39

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter