"Комрад" остварује план за 2015. годину

Појачањем возног парка ''Комрад'' остварује план за 2015. годину, нарочито у летњим месецима, када је количина отпада повећана. Ниво хигијене у граду је већи, а завршена је и друга фаза изградње Рециклажног дворишта. Све ово иде уз додатно ангажовање запослених, радно ангажованих и преко омладинске задруге.

 

Покривамо 90 посто територију града и 85 насељених места, то тражи велико ангажовање и добар возни парк. Зато смо и уложили новац који смо зарадили у два камиона, каже директор Комрада. Остварујемо план за 2015. годину, тако да упоредо радимо на рециклажном дворишту. И ту смо имали улагања. Сада је завршена друга фаза. Много је отпада током лета, па је неопходно да упослимо људе, макар у сезони. Иако смо у прошлој години имали природни одлив,  због забране запошљавања у јавном сектору нисмо примали нове људе. У оквиру пројекта са Фондом за заштиту животне средине очистили смо 80 посто градске реке, а у августу прелазимо на Собинску. Од септембра почињемо са чишћењем школских дворишта у Змајевој, Пољопривредној и Хемијско технолошкој школи.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 22 јул 2015 12:35

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Пожар на породичној кући у Дрварској - Радио Телевизија Врање https://t.co/s3BvvtP4rU via @tripplesworld
Пронађени остаци људског тела у селу Бојин Дел - Радио Телевизија Врање https://t.co/d19ZUIeUhd via @tripplesworld
Градоначелник честитао грађанима предстојеће празнике и најавио бројне инвестиције у 2020. - Радио Телевизија Врање… https://t.co/pt9nhv0mU7
Follow RTV Vranje on Twitter