Ко и како ради за Дан државности

Због обележавања Дана државности – Сретења, 15. и 16. фебруар су нерадни дани. Влада републике Србије због временских неприлика прогласила је и петак 17. фебруар, нерадним. У јавним предузећима и институцијама од значаја за функционисање града углавном су организована дежурства.

Уколико током празничних дана имате проблема на електродистрибутивној или водоводној мрежи за помоћ се можете јавити на бројеве телефона дежурних служби, 431-961 и 421-002. Шалтери за наплату електиричне енергије у петак и суботу ће радити до 14 сати.

Јавно предузеће Комрад и током празничних дана износиће смеће из домаћинстава. Направљен је и распоред изношења пластичних врећа са смећем из улица које због снега нису приступачне. Распоред изношења кеса објављен је на сајту града Врања.

Што се саобраћаја тиче, нема измена у реду вожње на међуградским линијама. Пословни аутобус неће саобраћати у наредна три дана, као ни градски, док ће се локални саобраћај одвијати по празничном реду вожње. Железнички саобраћај ће се одвијати по устаљеном реду вожње.

Јавно предузеће Нови дом ће континуирано вршити испоруку топлотне енергије.

У дане празника дежураће апотека Здравље 2 код зграде Болнице, а од 21 до поноћи апотека Здравље 1 у центру. Здравствени центар Врање такође ће имати организована дежурства по службама. У Дому здравља диспанзери за децу предшколског и школског узраста, као и медицина рада и општа служба радиће у две смене до 19 сати са једном екипом. Служба стоматологије радиће у првој смени у просторијама за хитне случајеве поред службе хитне помоћи. Лабораторија Дома здравља радиће само у првој смени. У Болници ће Служба за пријем и збрињавање ургентних стања радити уобичајено 24 часа, а на осталим одељењима биће организована дежурства.

Врањска Пошта неће радити 15. и 16. фебруара, 17. ће шалтери бити отворени до 14 сати, а у суботу радно време ће бити уобичајено. Што се тиче маркета са прехрамбеним намирницама радиће сходно одлукама свог менаџмента.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 14 фебруар 2012 15:45

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter