Стиже Караван „Моја Србија“

Туристичка организација града Врања припремила је и ове године програм у оквиру ''Врањског културног лета''. Новина је што ће учествовати и у промоцији Србије као туристиче дестинације.

 

Иако се по времену не би рекло, већ је од краја маја почела туристичка сезона, која траје до октобра. Екскурзије су у пуном јеку, а Туристичка организација се припрема и за караван.

"Учествујемо у организацији карава ''Моја Србија'', који на трг Станише Стошића у Врању стиже 11. јуна.", рекао је Томислав Стојановић, директор ТО Врање.

Биће то прилика за  промоцију нашег града, културно историјских знаменитости, хране и младих рок музичара. У оквиру ''Врањског културног лета'' планиране су манифестације Дани каранфила, Дани Врања, Међународна смотра фолклора и Меморијал Бакија Бакић. Проблем су нам и даље смештајни капацитети.

"Све се свело на неколико приватних хостела, али смо бар успели да их категоризујемо.", каже Томислав Стојановић.

Туристичка упућује апел свима који желе да издају собе, да им се обрате, како би се на прави начин појавили на тржишту. Иначе, Врање је град који је у току сезоне стециште младих из целе Србије. Зато је и планирано брендирање ноћног живота, нарочито у оквиру транзитног туризма.

"Цене су овде прихватљивије у односу на север Србије. Млади воле да долазе у Врање.", додаје Стојановић.

У предходном периоду вођени су разговори са власницима ресторана, кафића и осталих угоститељских објеката о брендирању ноћног живота у време туристичке сезоне.

"Ова идеја већ наредне недеље треба да уђе у своју завршницу, како би сви они који задовоље критеријуме Туристичке били на прави начин промовисани."

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 06 јун 2016 13:34

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Ниче теретана на отвореном у насељу Виктор Бубањ - Радио Телевизија Врање https://t.co/rZPvRUuTXR via @tripplesworld
Градско веће - Радио Телевизија Врање https://t.co/cgpZ2jgcQB via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter