Још 55 дана затворен мост на јужној Морави

By Сузана Спасић септембар 09, 2011 1245 0

У току је реконструкција моста на Јужној Морави,  на регионалном путу код Златокопа.

За саобраћај ће пут бити затворен наредних педесетак дана, што је изазвало незадовољство оних који преко Мораве треба да уберу летину. Последњи је тренутак био да почне реконструкција моста који је  направљен  највероватније после другог светског рата, и који је година преоптерећен преласком тешке механизације, каже Братислав Лазић. Челична конструкција страна је и добра, али је зато коловозни део пун рупа и само је било питање тренутка када би због преоптерећења дошло до тешке несреће.

Планирана је комплетна реконструкција моста и према процени извођача трајаће наредних 55 дана, па је зато одмах и направљен пролаз за пешаке и моторе. Превозник Кавим Јединство одмах се организовао, једни аутибуси довозе путнике до моста, а други их преузимају. Са друге стране мештани негодују , јер им је отежан транспоррт летине, алтернативни правац преко Ћуковца није саниран, а сматрају и да није изабрано најбоље време за реконструкцију.

О моменту почетка реконструкције одлучили су републички органи, с обзиром на то да се ради о регионалном путном правцу и мостовима на њему.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 09 септембар 2011 15:39

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Новинарима представљен програм отварања и ентеријер обновљеног позоришта - Радио Телевизија Врање https://t.co/tOeidzYSYv via @tripplesworld
РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Ниче теретана на отвореном у насељу Виктор Бубањ - Радио Телевизија Врање https://t.co/rZPvRUuTXR via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter