Гласајте за Милу и Ему

У току jе СМС гласање за учеснике  великог музичког такмичења за децу “Србиjа у ритму Европе” коjе ће бити одржано у суботу 16. jуна, у Нишу.

У конкуренциjи 22 општине и градова Србиjе, Врање ће се надметати песмом на португалском jезику коjу ће извести ученице основне и средње школе Емилиjа Мишић и Мила Николић.

Победник такмичења биће биран по евровизиjском моделу, комбиновањем гласова стручног жириjа и гледалаца.  

Емилиjа и Мила наступаjу под редним броjем 17 и очекуjу подршку своjих суграђана слањем поруке следеће садржине: песма (размак) 17 на броj 1557.

”Пуно смо радиле и трудиле се да своj наступ доведемо до савршенства. Наш мотив за победу jе да освоjимо вредну награду за град и доведемо ово спектакуларно такмичење у Врање наредне године“, каже Емилиjа Мишић.

“Ми не наступамо само у своjе име, већ представљамо наш град. Гласањем за нас подржавате Врање, а ми ћемо дати све од себе да наш наступ остане запажен како би додатно испромовисале град” истиче Мила Николић.

Према последњем пресеку гласања, Врање jе због слабиjег одзива гласача склизнуло на 14. место, а будући да jе такмичења за три дана, наше младе представнице позиваjу њихове гласаче да се поново активираjу.

Победник такмичења као награду добиjа половину прикупљеног новца од СМС гласања коjи иде у буџет града, и биће намењен побољшању квалитета и услова рада у школама.

“Србиjа у ритму Европе” ове године прославља jубилеj, десет година постоjања, а Врање учествуjе по први пут.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Стаменковић: Пољопривредну производњу подићи на виши ниво - Радио Телевизија Врање https://t.co/d27OB429qM via @tripplesworld
Мини баскет фестивал за викенд - Радио Телевизија Врање https://t.co/UmcB3PZjjB via @tripplesworld
„Време радости” уз Мињу, Тијану и Леонтину - Радио Телевизија Врање https://t.co/cXkWHxK5d0 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter