Неопходно подношење захтева за кретање у Плавоj зони

На основу Решења о одређивању Плаве зоне  на териториjи Врања, коjим jе утврђен посебан режим саобраћаjа теретних моторних возила припремљени су Захтеви за одобрење кретања, заустављања и паркирања у плавоj и пешачкоj зони, коjи се подносе Одељењу за урбанизам имовинско-правне послове, комунално-стамбене делатности и заштиту животне средине, на прописном обрасцу, преко писарнице или електронским путем на е-маил:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Обрасци захтева су доступни на хттп://www.врање.орг.рс/документа/обрасци Градске управе.  Подсећања ради, ,,Плава зона“ ограничена jе улицама: Булевар Авноjа, 11. Конгреса, Омладинских бригада, Краљевића Марка, Дубровачка, Вука Караџића, Нишка, Златиборска, Трг 7. Септембра, Др. Копше, Филипа Кљаjића, Цетњска, Воjводе Степе, Змаj Jове, Косовска, Мишарска, Гњиланска, Браће Вељковића, Колубарска и Трг Братства Jединства. Унутар Плаве зоне налази се пешачки сектор коjи се регулише посебним решењем. У Плавоj зони дозвољено jе кретање, заустављање и паркирање свих категориjа теретних моторних возила у складу са овим решењем, изузев у пешачком сектору Плаве зоне коjи се регулише посебним решењем. У „Плавоj зони“, не укључуjући пешачки сектор, дозвољено jе кретање, заустављање и паркирање:

1. теретних моторних возила наjвеће дозвољене укупне масе до 3,5 т у времену од 00,00 до 24,00 сата
2. теретних моторних возила наjвеће дозвољене укупне масе преко 3,5 т у времену од 00,00 до 08,00 и од 20,00 до 24,00 сата, осим теретних моторних возила корисника царинског терминала и шпедициjе, коjима jе дозвољено кретање, заустављање и паркирање у улицама 11. Конгреса и Омладинских бригада у времену од 00,00 до 24,00 сата.
3. теретних моторних возила свих категориjа коjа се користе за хитне интервенциjе, радним машинама и специjалним теретним возилима у времену од 00,00 до 24,00 сата.
Линк погледајте ОВДЕ
 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 09 јануар 2019 13:25

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter