Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји Истакнут

Сви путни правци према Пољаници, Барелићу и Кривој Феји проходни су. Становницима је обезбеђена здравствена заштита, помоћ у лековима и храни. Све службе у  координацији са Канцеларијом за ванредне ситуације спремне су да пруже помоћ на терену, пре свега у планинским засеоцима, изјавио је помоћник градоначелника Аца Томић.

Путеви ка брдско- планинским подручјима на територији Врања очишћени су од снега на коловозу и проходни су за аутобуски и путнички саобраћај.

Помоћник градоначелника Аца Томић изјавио је да је походан пут до Пољанице односно села Власе. Тамо су становници и сами учествовали у чишћењу локалног пута. Такође је проходно и до Барелића, као и до Криве Феје .Међутим,махалски путеви у појединим засеоцима према Барелићу још увек су тешко проходни. Становништву је обезбеђена здравствена заштита, као и помоћ у лековима и храни. До села Лепчињце тобус саобраћа, а до села Копањане на том подручју помоћ становницима у лековима обезбђена је уз помоћ дежурне екипе Здравственог центра, као и Ватрогасно спасилачке службе.

До села око Барелића још увек има снега, али највише проблема било је до појединих заселака у Пољаници, због високих наноса снега.

Томић истиче да је било проблема до засеока Оштра Глава на Барелићу где је уз помоћ ватрогасне службе очишћен пут до сеоског гробља.  

Неколико старијих људи измештено је у Прихватилиште, због болести и социјалних потреба.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 16 јануар 2019 16:13

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Цвећари спремни за предстојећи Сајам у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/5nOgvpIsqE via @tripplesworld
5 екипа на Меморијалном турниру "Миша Поповић" - Радио Телевизија Врање https://t.co/kBsRsKXVjt via @tripplesworld
Врање и Бања на сајму туризма у Београду - Радио Телевизија Врање https://t.co/rnubmW0rLq via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter