Санација ударних рупа

Настављају се комунални радови на врањским улицама. Паралелно се ради на више локација и то углавном на попуњавању ударних рупа и обележавању пешачких прелаза.

Ударне рупе стара су бољка нашег града. Зима која је потрајала, недостатак асфалта па потом и лоше време само су продубили овај проблем, па се у његово решавање ушло са закашњењем.То је и разлог што се ових дана ужурбано ради на санацији оштећених коловоза, и то најпре у ужем центру града.

Истовремено са крпљењем ударних рупа, две екипе оперативе Дирекције ових дана раде и на облежавању пешачких прелаза. Већина њих је потпуно избледела, па је потребно детаљно исцртавање. Како се не би реметио устаљен проток саобраћаја,у централним деловима града ради се током ноћи, а у рубним преко дана. Лепо време и температуре које погодују радовима са асфалтом, омогућили су да се заврши још неки послови.

У наредном периоду завршиће се започети радови у улицама „Јужноморавској“, “29.новембра“,  „Благоја Паровића“, „Кнеза Милоша“, „Јована Хаџивасиљевића“ и још неколико саобраћајница које су започете у пошлој години. Тек након тога, радиће се овогодишњи комунални програм.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Почео турнир у Златокопу - Радио Телевизија Врање https://t.co/maZkYqsVoX via @tripplesworld
ОШ „Предраг Девеџић“ добила нови намештај - Радио Телевизија Врање https://t.co/HRSi8Nmyif via @tripplesworld
Радови на пресецању улице Краља Петра Првог ослободиоца у Врањској бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/CA3U1dQXM3 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter