Прикључивање Нерадовца на водосистем Бањштице

Спровођење пројекта водоснабдевања на подручју Месне заједнице Нерадовац биће од великог значаја за 330 домаћинстава и десетак фабрика. Средствима Дирекције за воде Србије и Дирекције за развој и изградњу Врања добиће се здрава пијаћа вода из водосистема Бањштица.

Ка Нерадовцу ће ускоро почети градња магистралног вода дужине 2,6 километра, којим ће се прикључити на водосистем Бањштица. То омогућује уговор који је закључен између Дирекције за воде Србије која ће обезбедити 9 и по, а Дирекције за развој и изградњу Врања која ће учествовати са 2,3 милина динара.

Житељи Нерадовца већ годинама имају велике проблеме у водоснабдевању. Није реч само о недовољним количинама већ и о квалитету, навео је Ђорђе Ристић председник МЗ Нерадовац.

Изградња система водоснабдевања биће од великог значаја за 330 домаћинстава Нерадовца, али и за 14 фабрика, које раде на овом подручју. То је још једна потврда да се благовременим и квалитетним подношењем пројекта може добити подршка републичке касе. На тај начин Дирекција за развој и изградњу града добила је средства за и реконструкцију градских саобраћајница и моста на Луковској реци.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 11 јун 2012 15:11

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter