Већина јавних служби спаја празнике, али ће радити дежурне екипе

Већина јавних предузећа и установа у граду неће радити у пуном обиму током Васкршњих и првомајских празника. Одређене су дежурне екипе и службе у случају неопходних интервенција. У Дому здравља Врање, празнични дани су од 26. до 29. априла као и 1. и 2.маја. За време ових празничних дана од 7 до 19 сати дежураће службе за здравствену заштиту предшколске и школске деце, одраслих и радника, стоматолошка и служба за кућно лечење и негу. Општа болница ради 24 сата по систему дежурстава. Такође и Хитна медицинска помоћ ради 24 сата.

Апотека Врање 1 на шеталишту дежураће све време празника од 0 до 24 сата. Апотека код болнице неће радити сутра и у дане ускршњих и првомајских празника.

Предшколска установа неће радити од 26. до 29. Априла као и 1. и 2. маја. Дечији вртић „Наше дете“ код „Бат“-а дежура 30. априла и 3.маја.

Главна пошта радиће у суботу 27.априла од 8 до 15 сати  и у уторак 30. априла. Са редовним радним временом почеће 3.маја.   

Паркинг сервис неће наплаћивати услуге  од 26. до 29. априла, као и 1. и 2. маја. Паркинг гаража код Хотела Врање, као и Царински терминал, код Јумкове зграде, за време празника радиће без икаквих промена 24 сата дневно, уз уобичајену наплату услуге паркирања.  

Од 8 до 19 сати 30. априла радиће библиотека „Бора Станковић“, али не и у време празника.

По празничном режиму радиће службе за изношење смећа врањског „Комрада“. Редовно ће радити они који су задужени за чишћење и уређење пијаца.

Врањски „Водовод“ и „Електродистрибуција“ не планирају радове током празника. У случају кварова, телефон дежурне службе у Водоводу је 421-002, а у Дистрибуцији 431-961. Градска управа  редовно ће радити 30. априла и 3. маја.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter