Осванула још једна улица са новим асфалтом

Једна по једна улица у граду добијају нови асфалт. Задовољни су грађани и то не крију, а комунални програм полако, али сигурно одмиче. Голим оком се види да је дебео слој асфалта, којим је прекривена улица Добривоја Станковић, испод некадашње фабрике Коштана. Тренутно се раде завршни радови, лепеза према улици 22. децембра и уређење око ивичњака.

"Било је неравнина, рупа, али сада није лоше, направљена је екстра. Мало су ивичњаци лоши, али то ће се направити и тротоари. Није лоше. Улица нам изгледа врло лепо, лепо пресвучена, само још мало да се заврши.Чак и добар слој асфалта су поставили, тако да је стварно лепо. Улица је перфектна, најлепша улица у Врању", кажу грађани Врања.

Пресвлачење коловоза у улица Добривоја Станковића је наставак комуналног програма за ову годину, посао који је уговорен и који се реализује.

"Овде је у питању пресвлачење улице у дужини од 197 метара, ширина је 6 метара. Издвојено је милион и сто хиљада динара за ову улицу. За сада тротоари нису уговорени, већ само сређивање коловоза. Ако буде било проблема, Градска управа ће одговори на захтеве грађана", каже Тања Ничић стручни надзор.

И није ово само прича за медије. Потрудили су се грађани да нам кажу да су стари Врањанци, пресељени из Загребачке улице. Да су поносни на своју улицу и на дрворед који су сами засадили и сами га одржавају.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 21 мај 2019 14:23

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

„Пантери” из Врања златни у Сплиту - Радио Телевизија Врање https://t.co/blcZlEbauh via @tripplesworld
Инсектима угрожен већ деградирани овогодишњи род кукуруза - Радио Телевизија Врање https://t.co/pAUudAeUes via @tripplesworld
Летњи атеље окупља десетак афирмисаних стваралаца и љубитеље сликарства - Радио Телевизија Врање https://t.co/VCN4xrGvka via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter