Одштампајте ову страницу

Асфалтирана улица Ђуре Ђаковића

Данас је у Врању асфалтирана улица Ђуре Ђаковића. У претходном периоду ова улица је била раскопана, тако да ново рухо старе даме радује житеље. Јавно предузеће „Водовод” асфалтирало је улицу Ђуре Ђаковића дужине 220 метара, површине око 1500 метара квадратних. Вредност радова је 2 и по милиона динара. На овај начин омогућено је боље функционисање и пешака и возача јер је ово једна од фреквентнијих улица у граду.

„Драго нам је што су нам направили улицу , да буде лепа. Дуго је била у лошем стању, раскопана. Сада је добро.Задовољни смо”, каже Стојанка Крстић.

„Срећни смо што смо добили нову улицу, деца ће моћи да се играју а и одраслима много значи”, каже Менка Младеновић.

Због реконструкције водоводне мреже у улици Христијана Карпоша, која је пуштена у саобраћај пре пар месеци и која се налази с леве стране, комплетно је реконструисана и водоводна и канализациона  мрежа у улици Ђуре Ђаковића. Због тога је улица била раскопана и у лошем стању.

„Грађани су изражавали своје незадовољство и желели су да се улица врати у првобитно стање. У договору са градоначелником и по налогу Градског већа, Водовод је комплетну улицу асфалтирао јер је било немогуће вратити је у првобитно стање крпљењем рупа. Све оне неверне томе и политикански медији који су месецима писали о томе да је улица Христијана Карпоша асфалтирана а да је улица Ђуре Ђаковића уништена сада могу да дођу и да виде да је улица изнова асфалтирана и да су грађани задовољни радовима које су извели Градска управа и Јавно предузеће „Водовод”. Улица није само асфалтирана већ су и подземне инсталације нове тако да захваљујући комплетној реконструкцији водоводне и канализационе мреже убудуће неће долазити до честих изливања”, наглашава Горан Ђорђевић, директор Водовода. 

 

 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 30 мај 2019 15:04

Сродни чланци