Јумко се представља на сајму наоружања

Међународни 9. сајам наоружања и опреме „Партнер 2019”, одржаће се у Београду од 25. до 28 јуна. На сајму ће се представити и врањски Јумко на штанду у Хали 1 Београдског сајма. Јумко ће изложити војне и полицијске униформе и заштитну балистичку опрему из свог производног програма. Циљ манифестације је представљање наоружања и војне опреме „са свих страна света” – сложених артиљеријских и ракетних система, савременог стрељачког наоружања и муниције, борбених оклопних возила, електронске опреме, лаких авиона, нових радара, разних тренажера, заштитине балистичке опреме, борбених патролних чамаца. Покровитељ манифестације је Министарство одбране Републике Србије.

Међународни сајам наоружања и војне опреме посећују бројне високе делегације из целог света, као и представници НАТО-а, Европске одбрамбене агенције и осталих међународних војно-безбедносних организација. Међународни Сајам наоружања и војне опреме, који се сваке непарне године одржава на Београдском сајму, је и нова прилика за представљање, успостављање нових и обнављање постојећих контаката и сарадње и ново позиционирање на значајном, вредном и динамичном тржишту Југоисточне Европе. Поред пословног, ПАРТНЕР 2019 ће имати и промотивни карактер - медијима и заинтересованој публици биће представљени најсавременији примерци наоружања и војне опреме. Очекује се да ће девети ПАРТНЕР премашити резултате претходне манифестације одржане 2017. године на којој се представило 128 излагача из Србије, Аустрије, Белорусије, Бугарске, Босне и Херцеговине, Велике Британије, Данске, Индије, Италије, Ирске, Kине, Немачке, САД, Словеније, Финске, Француске, Холандије, Хрватске, Црне Горе, Чешке Републике, Швајцарске и Шведске.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 21 јун 2019 13:47

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ход историјом Врања кроз збирке Народног музеја - Радио Телевизија Врање https://t.co/UJczzyGrQe via @tripplesworld
У Србији 54 новозаражених вирусом Ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/NBFcHCpNWI via @tripplesworld
Помоћ за туризам, угоститељство и путнички саобраћај - Радио Телевизија Врање https://t.co/8BJvxm3Ap6 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter