Блок пошта банка у новом руху Истакнут

Градоначелник Слободан Миленковић обишао је данас уређен простор у Блоку пошта банка на чијем сређивању се радило претходних месец и по дана. На задовољство грађана који живе у овом делу града али и грађана који свакодневно пролазе ту, овај простор поново има стари сјај. Блок пошта банка је простор који је до скоро био право ругло града због непажње и немарности појединаца. У претходних месец и по дана активно се радило на његовом сређивању тако да сада грађани имају разлога да буду задовољни.

''Добио сам податак да је током сређивања овог простора избачена тона ђубрета, промењена су 84 сијалична места, обављена је комплетна дезинфекција, дератизација и дезинсекција. Полако се враћају закупци и простор почиње да живи. У наредном периоду Скупштина станара и власници локала ће наставити са сређивањем и оплемењивањем овог простора'', каже Слободан Миленковић, градоначелник.

''Обећали смо да ћемо санирати одређене делове крова који су прокишњавали. То смо урадили. Око 2000 квадрата простора је хемијски очишћено као и степениште. Зидови су припремљени за кречење.Требало је офарбати гелендере, обновити и санирати одређене електричне инсталације и осветлити цео тај простор. Направљена су врата која се затварају у периоду од 22 до 6 сати изјутра'', каже Наташа Стоиљковић, председница удружења стамбених јединица Блок пошта банка.

''Решили смо санитарни проблем у центру града. Заједничким снагама, тимским радом допринели смо да вратимо сјај овом блоку. Дали смо га на коришћење власницима локала, грађанима који ту живе али и свакодневно пролазе'', каже Данијел Васиљевић, већник.

Градоначелник је приликом обиласка Блока пошта банка позвао све стамбене јединице да се региструју како би Град Врање суфинансирањем могао да помогне на уређењу зграда. После Нове године биће реконструисан кров зграде Браће Бајић што само показује да је буџет града сада стабилан и да постоји могућност да се издвајају средства за те намене, нагласио је Миленковић.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва жртва корона вируса у Србији - Радио Телевизија Врање https://t.co/5oydKrLwQe via @tripplesworld
Први случај Короне у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/748HAabMIp via @tripplesworld
А на Зеленој пијаци... - Радио Телевизија Врање https://t.co/FHNaA4xWsP via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter