Петровић: Током празника радијатори били топли. Нема примедби грађана Истакнут

Горан Петровић, директор Новог дома је изјавио да током новогодишњих и божићних празника није било ниједне примедбе грађана када је грејање у питању. Радијатори су 31. децембра били топли до касно у ноћ. Температуре током новогодишњих празника су биле око нула степени тако да се водило рачуна о томе да грејање буде адекватно и да грађани буду задовољни, каже директор Новог дома Горан Петровић и додаје да су школе које су повезане на систем грејања овог предузећа, након празничне паузе, данас топле.

''Грејање у школама је укључено јуче у 12 сати како би се на време загрејале учионице и како би деца данас боравила у топлим просторијама. Од јутрос је у школама грејање било интензивније тако да је до 7 сати и 15 минута постигнута очекивана температура. Верујем да су грађани задовољни нашом услугом и у наредном периоду ћемо настојати да станови буду топли'', каже Горан Петровић, директор Новог дома.

Морамо бити обазриви до 1. маја јер треба да обезбедимо довољне количине мазута за предстојећи период и то нам је приоритет у раду, каже Петровић.

''Ударни је месец јануар када се дневно троши и до 22 тоне мазута дневно. До краја грејне сезоне потребно нам је још 1500 д 2000 тона мазута. У претходном периоду смо имали радове како бисмо станове безбедности површине око 11.000 метара квадратних поставили на наш систем грејања. Тежња је да и Виши суд постане корисник наших услуга али и бројна физичка лица. Имаћемо и ремонте постројења током лета тако да нас очекује доста посла'', каже Горан Петровић, директор Новог дома.

Иако су температуре изузетно ниске ових дана није било хаварија и пуцања цеви у систему док ситних интервенција има често, али се ти проблеми у ходу решавају и не одражавају се на загревање стамбених и пословних простора, каже Петровић.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 08 јануар 2020 13:05

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва жртва корона вируса у Србији - Радио Телевизија Врање https://t.co/5oydKrLwQe via @tripplesworld
Први случај Короне у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/748HAabMIp via @tripplesworld
А на Зеленој пијаци... - Радио Телевизија Врање https://t.co/FHNaA4xWsP via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter