Руководство Врањске Бање у гостима у РТВ - у

Личне позиције у Градској општини Врањска Бања не видимо само у фотељама и привилегијама, већ ћемо у четворогодишњем мандату доказати грађанима Бање да ћемо бити одговорна и транспарентна власт. Ово су за Радио телевизију Врање изјавили председник Градске општине Врањска Бања Предраг Миленковић и председница Скупштине Светлана Цветковић. Све оно што није реализовано у претходном периоду, а посебно реконструкција хотела, померићемо са мртве тачке, одмах након конституисања Владе Србије, истакао је Миленковић.

У наредне четири године бићемо одговорна власт, наставићемо изградњу туристичке и комуналне инфраструктуре, што је приоритет. Реализоваћемо такође инвестиције из области пољопривреде, сеоског туризма а искористићемо и бањски драгуљ, термоминералну воду.

Говорећи о коалиционим партнерима из Српске напредне странке и Уједињених региона Србије, Миленковић је нагласио да су то искрени људи, спремни на сарадњу, тако да очекујем да ће сви пројекти о којима смо говорили у кампањи бити реализовани у наредне 4 године.

Председница Скупштине Градске општине Врањска Бања, Светлана Цветковић је рекла да је у припреми Пословник о раду Скупштине, који би требало да буде усвојен на првој наредној седници.

Већ за сутра заказана је седница Општинског већа, а прва наредна седница Скупштине, биће одржана почетком августа.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 12 јул 2012 13:16

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Цвећари спремни за предстојећи Сајам у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/5nOgvpIsqE via @tripplesworld
5 екипа на Меморијалном турниру "Миша Поповић" - Радио Телевизија Врање https://t.co/kBsRsKXVjt via @tripplesworld
Врање и Бања на сајму туризма у Београду - Радио Телевизија Врање https://t.co/rnubmW0rLq via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter