Отворен ''Сани Оптик'' у Врању – бројне погодности до краја недеље Истакнут

Савремени Центар за вид и слух у Врању почео је са радом на новој адреси, на шеталишту преко пута трга Станише Стошића, у улици Краља Стефана Првовенчаног број 30.

''Поред Ниша и Лесковца на југу Србије ''Сани Оптик'' је отворио још једна врата савременог центра за вид и слух за све грађане Врања и Пчињског округа. Оно што нас разликује од осталих су искуство и традиција дуги 68 година. 52 центра за вид и слух у 35 градова у Србији и 3 у Републици Српској чине ''Сани Оптик'' лојалним партнером, а професионална услуга и стручни тимови квалификују нас као експерте за вид и слух. Оно што са поносом истичемо је преко 130 хиљада задовољних клијената у нашој лојалити бази, што представља својеврсни показатељ изграђеног поверења на чијим вредносним принципима ћемо градити темељ будућег пословања у Врању,'' рекао је Небојша Исаковић, сектор маркетинга ''Сани Оптик'' - а на отварању Центра.

Диоптријски оквири и наочаре за сунце изложени су по савременом концепту који је уклопљен у атрактиван амбијент у топлим тоновима дрвета. Са жељом да се квалитетан асортиман учини доступним што већем броју клијената, продајно место у Врању нуди: диоптријске и наочаре за сунце познатих брендова: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Moschino, Missoni, Vivienne Westwood , Salvatore Ferragamo , Puma, Lacoste , Baldinini, Maje   и многи други, затим диоптријска стакла и контактна сочива свих врста, слушне апарате швајцарских произвођача: Phonak i Sonic, као и пратећи прибор.

Исаковић додаје: ''Као квалитет производа и услуга и оно што јесте синоним за све то ''Сани Оптик'' својим потрошачима нуди диоптријске оквире и наочаре за сунце реномираних  светских брендова, диоптријска стакла француског произвођача, поуздане услуге, провере диоптрије, слуха, затим уградњу диоптријских стакала у оквире, диоптријских стакала у наочаре за сунце, израду индивидуалних олива за слушне апарате и многе друге услуге. Успешност пословања меримо поверењем задовољних клијената и оно што јесте стратегија ''Сани Оптик''- а да малопродајна мрежа буде доступна што већем броју клијената. Зато данас у Врању са сигурношћу можемо рећи да смо заједно са нашим клијентима кренули на пут у стварање једног света у којем ће свако да ужива у гледању и слушању живота без ограничења, уз један модеран и стилизован изглед, што јесте и мисија ''Сани Оптик''- а.''

На дан отварања првог Центра за вид и слух у Врању грађани су имали прилику да се упознају са квалитетом производа и услуга, али и да искористе бројне погодности при куповини. Небојша Исаковић, из сектора маркетинга ''Сани Оптик''-а истакао је неке од њих: ''За све наше клијенте, поред стандардних акција, попуста и погодности, определили смо и посебне акцијске услове поводом отварања, дакле током целе недеље бесплатна провера вида и слуха, попуст на читав асортиман и, пошто смо заиста један од највећих система, не само у Србији, већ и у региону, све друге погодности које се тичу могућности отплате на рате, путем чекова грађана, путем пензионих чекова, кредитних картица...''

Као добављач Републичког фонда здравственог осигурања ''Сани Оптик'' ће, као и до сада, испоручивати медицинска помагала преко рецепта осигураницима у Врању.

За све додатне информације доступни су и бројеви телефона Центра за вид и слух у Врању: 069/812-6048 и 017/7401-072.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 27 јануар 2020 16:06

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва жртва корона вируса у Србији - Радио Телевизија Врање https://t.co/5oydKrLwQe via @tripplesworld
Први случај Короне у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/748HAabMIp via @tripplesworld
А на Зеленој пијаци... - Радио Телевизија Врање https://t.co/FHNaA4xWsP via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter