Три пута повећана реализација на паркинг простору у центру града

Улагања Паркинг сервиса у паркинг просторе и ограђивања паркинг места показала су се исплатива инвестиција. Повећана је реализација и све инвестиције Паркинг сервиса у последњих неколико година исплатиле су саме себе за најдуже годину дана. Неисплатива је и даље гаража Текија.

Испред робне пијаце на паркингу до сада је уложено између 3 и по и 4 милиона динара, каже директор Паркинг сервиса Марјан Станковић.

Постављање аутоматских рампи био је пун погодак. У њих је уложено 700 хиљада динара. У аутоматски систем отварања и затварања.  

"Инвестиција је мало већа што се тиче предузећа, али исплативост тог улагања се показала после пар месеци. Реализација овде на паркинг простору је подигнута за три пута. Децембра је пуштен овај систем и још само месец до два и комплетна инвестиција ће бити исплаћена", каже директор Паркинг сервиса Марјан Станковић.

У наредним месецима биће постављен и видео надзор, а планирано је и асфалтирање. Биће постављени стубићи и рекламне плоче према Београдској улици. Биће уређено и зеленило.

Пуном паром ради и паркинг гаража код Хотела, док гаража код Текије још увек није профитабилна.

"Могуће да је то због тога што има великог броја паркираних возила која се не санкционишу у околини те гараже. Једном је било 34 неправилно паркираних возила. Други разлог је улаз у гаражу, један је из Пчињске улице која није прометна и други улаз је из улице Јована Хаџивасиљевића, која је једносмерна".

Граду недостаје бар још једна гаража или већи паркинг простор у центру града, каже Станковић. Нарочито велики проблем имају станари који живе у блоку Пошта банка да уђу у своје гараже, јер су им прилази до подземних гаража блокирани. У будућем периоду радиће се на решавању тог проблема, каже Станковић.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 12 март 2020 13:19

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ухапшен због крађе новца у пољопривредној апотеци - Радио Телевизија Врање https://t.co/Eyd6PkQ84U via… https://t.co/Cr8quXvslN
Осумњиченом за пресретање аутомобила код Превалца 30 дана притвора - Радио Телевизија Врање https://t.co/7e1tO7Ojdc… https://t.co/HiU0nUsHGh
У току санација речних корита и мостова у поплављеним подручјима - Радио Телевизија Врање https://t.co/xIQaV69Lz6 v… https://t.co/XWljtYqiBv
Follow RTV Vranje on Twitter