Лични став Зорана Величковића

Да није ванредног стања које захтева бар елементарно поштовање новинарског Кодекса, што између осталог подразумева, истинито, правовремено информисање на бази поузданих и са више страна правовремених информација, не бих ни приметио да уопште постојите.Третирао бих вас као статистичку медијску грешку и уопште не бих контаминирао медијски простор на коме већ 40 година битише Радио телевизија Врање.

Иако сам се већ навикао да сте потпуно обневидели и изобличени од мржње и похлепе, сада ми је апсолутно преко главе да нам памет соле квазиновинари и вуцибатине попут вас, фамозних „стручњака за све и свашта“ који у суштини једино умеју да измешетаре и исплеткаре о свему битном за овај град али и да то медијски експонирају кроз ноторне лажи, уместо да народ обавесте о правовременим и поузданим чињеницама.

Ко сте заправо ви? Скупина људских олупина и најобичнијих бедника која себе назива информативним порталом. Не бирате  средства у дрипачким покушајима да се о било коју несрећу окористите, да је прљаво и подло злоупотребите за клеветање свега што није део вашег миљеа, а што би се завршно, волели да будете.

А ваш ... предводник, чувени Бабаплачко, са својим медијима – штампаним и електронским, сви његови скривени финансијери, најамници и сви малобројни ботови на друштвеним мрежама, потхрањују ужасне, монструозне кампање против људи са друштвене сцене, а нарочито оних који су у свему бољи и спретнији од њих и  који својим способностима боду очи и не дозвољавају да из друштвеног талога направе квази елиту.

На њиховом списку прогнаних су успешни привредници, политичари, функционери, чланови позоришног ансамбла и власници медија. Дакле, сви они какви су и сами одувек желели да буду, а никада нису имали способности, а још мање стручних квалификација и образовања да то и остваре.

Шта је заправо по занимању тај извесни Бабаплачко? И даље остаје енигма. Велико перо локалног новинарства, генијални редитељ , најбољи глумац врањског театра...

Ах, пусти неостварени снови... Пре ће бити да си заправо оно, како си се ономад  на суду представио , да и сам не знаш шта си. Аааа... да... рекао си да си завршио нижи степен Више педагошке школе, или како си се исправио и био прецизнији, похађао си усмерено образовање Више педагошке школе и стекао звање – помоћник учитеља. Аплауз за „великог“ генија, само не знам у којој номенклатури занимања си га пронашао.  

Зато није ни чудо колико мржње гајиш у себи. Имаш реални разлог за то. И ја бих се вероватно осећао као паћеник да сам на твом месту. Покушавао у свему, остварен ни у чему...

И на крају један бесплатан савет за вас. Ако желите да помогнете прво себи, а онда и чаршији да сазна тачне и проверене информације, онда добро платите (не потплатите, већ платите) паметне и школоване људе да вам истраже шта „медијски тајкун“ Зуја ради и све што је добро и успешно примените у свом раду, а за све злоупотребе, поднесите кривичне пријаве органима који су дужни да то процесуирају. А можете и онима који држе само вашу страну, као ономад на суду.

Тако можда и успете. Овако како сте до сада радили, са непознатим изворима страних инвеститора, мрвицама  са стола неких локалних политичара који вам лобирају и не транспарентно добацују ситниш  из разних министарстава, док им за узврат безусловно дајете приступну шифру сајта да тамо вршљају и лече сопствене компексе, показали сте и доказали да вам не иде од руке.

Пружите људима чињенице. Не лупетајте више о вашим неоствареним и недосањаним сновима.

Лични став Зорана Величковића

 

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 01 април 2020 16:07

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вирус корона потврђен код 69 особа - Радио Телевизија Врање https://t.co/zMqjCt5YFk via @tripplesworld
За пример: Леонора и Анђела Ристић, ученице ОШ ''Светозар Марковић'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/Xva7tzIA0y via @tripplesworld
Нови пакет државне помоћи малим и средњим предузећима - Радио Телевизија Врање https://t.co/EBipPEkgZa via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter