Канцелариjа за информационе технологиjе и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да своjим грађанима омогуће подношење електронских приjава детета у предшколску установу и ова услуга jе позната као „е-Вртић".

Конкурс за упис деце у Предшколску установу ,,Наше дете'' у Врању биће расписан до 15. маjа 2020. године. Сви родитељи заинтересовани за упис деце моћи ће да поднесу захтев за упис електронским путем, преко Портала е-Управа/услуге ,,е – вртић.

-Од ове године услуга уписа деце у Предшколску установу на оваj начин омогућена jе и у Врању. До сада су родитељи морали да прилажу одређену документациjу уз захтев, сада jе довољно да попуне jедан електронски образац, каже начелник Градске управе Душан Аритоновић.

Он је додао да Градска управа у Врању наставља са применом нових и иновативних решења, коjа ће оjачати партнерство са грађанима, у овом случаjу са родитељима малишана, посебно у тренутноj ситуациjи када jе неопходно смањење контаката и додатна заштита здравља свих људи.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter