Измене у саобраћају због радова у улици Боре Станковића Истакнут

Радови у улици Боре Станковића настављају се у пуном обиму. Од данас су на снази измене у саобраћају ка Дунавској. Део улице Боре Станковић до раскрснице са Дунавском је затворен, а саобраћај је преусмерен на обилазне правце.

Фреквенција саобраћаја у овом делу града је велика у највећој мери због близине Здравственог центра. Управо из тог разлога настојало се да се изнађе решење за грађане који иду у том правцу, али и за возила Хитне помоћи која више не могу да уђу из Боре Станковића.

Због радова у улице Боре Станковића од данас је затворен део до раскрснице са Дунавском. Зато ће интензитет саобраћаја у Динавској у наредном периоду бити појачан. Привременом саобраћајном сигнализацијом саобраћај је усмерен на обилазне правце кроз улицу Дунавску.

Абулантна возила и она која иду ка Хитној помоћи користиће паркинг преко пута новог Хирушког блока који ће сада, осим стандардне имати још једну функцију.

За улазак у Хитну помоћ користиће се алтернативни улаз из Дунавске улице, а за улаз на паркинг Дома здравља, улаз кроз капију Здравственог центра и привремена саобраћајница у кругу ове установе.

Радови у улици Боре Станковића одвијају се парцијално због обимности посла.  Реконструкција тече по плану кажу надлежни. Реч је о изузетно обимним и свеобухватним радовима на којима се темељно ради. После извођења подземних уследиће површински радови, уређење тротоара и дрвореда и асфалтирање коловоза. Како је ово и једна од жила куцавица града, настоји се да се саобраћај прилагоди и да буде што мање застоја. Очекивања су да Врање ове године добије модерну саобраћајницу и реши вишедеценијски проблем са бројним кваровима, нарочито на подземним инсталацијама.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter