Градско руководство обишло Ратаје и Рибинце и насеља Шапранце и Бунушевац

Градско руководство на челу са градоначелником Слободаном Миленковићем и Славишом Булатовићем обишло је села Ратаје и Рибинце и насеља Бунушевац и Шапранце.

''Подједнако нам је битно да улажемо како у градску инфраструктуру и у пригадска насеља, тако и у сеоске средине,'' рекао је Миленковић.

У оквиру комуналног програма у селу Рибинце асфалтиран је пут дужине 250 метара. Вредност инвестиције је 1.200.000 динара. Наставља се са реализацијом комуналног програма у самом селу. У селу Ратаје, такође асфалтирана је траса дужине 3 километра, вредности 13 милиона динара. Рађено је пошљунчавање деонице Ристовац - Ратаје, дужине 3 километра вредности око 3 милиона динара, истакао је градоначелник.

Милан Илић је рекао да је доста тога урађено како у самом граду тако и у приградским насељима и околним селима.

''Много је капиталних пројеката реализовано. Урађена је зграда Хирушког блока, медицинска установа опремљена најсавременијом медицинском опремом. Изградили смо зграду позоришта која је једна од најсавременијих и најмодернијих позоришних зграда у Србији. Започели смо доста капиталних пројеката, завршили велики број  путне инфрастуктуре,'' нагласио је Илић

Након обиласка насеља Шапранце и Бунушевац градоначелник је рекао да су у сарадњи са мештанима решени проблеми бројних улица у овим деловима града:

''У месној заједници Шапранце улице Томе Костића, Стошић Трифуна Анте и Павла Јуришића Штурма су комплетно сређене. Проблем је решен уз разумевање и кооперативност мештана ове три улице. У наредном периоду асфалтираћемо у овом насељу улицу 4. октобар и још пар неасфалтираних сокака.''

''Разговарали смо и са мештанима у насељу Бунушевац где је најактуелнији проблем канализациона мрежа. То ћемо средити комплетно у склопу реконструкције Косовске улице,'' додао је градоначелник. 

Славка Ристић председница Месне заједнице Шапранце је нагласила да је дугогодишњи проблем улица ове месне заједнице решен уз разумевање градске власти, на челу са градоначелником.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 05 јун 2020 20:29

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter