Одштампајте ову страницу

Већник Горан Станковић гостовао на РТВ-у

Само уз ангажовање целе друштвене заједнице и стручњака, уз константна улагања у таленте које морамо препознати, можемо сачувати и показати аутентичност културе Врања, као још једну од могућности за развој. То је рекао Горан Станковић, члан Градског већа у програму Радио телевизије Врање.

Достигнути цивилизацијски ниво једне средине представља одраз напора целе заједнице, да препознају праве вредности у које ће улагати, без обзира на тренутне економске тешкоће. То је процес у коме би требало окупити стручне и талентоване људе који имају визију, као и идеје и вољу да то реализују.

Иако је обим средстава за предстојеће манифестације Дани Врања и Дани каранфила смањен за готово 40 одсто, садржаји би требало да остваре основни циљ.

Када је реч о образовању неопходно је издвојити приоритете и успоставити интензивнију сарадњу са ресорним министарством. Постоји могућност и да Врање буде универзитетски град што би отворило многе могућности за развој и останак младих на југу Србије. Станковић је најавио и унапређење сарадње са медијима, као и континуиране контакте световне и духовне власти у интересу града.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 07 август 2012 14:32