НАТО агенти у Србији: Шта је Атлантски Савет Србије?

У Београду на адреси Булевар Ослобођења бр. 83 налази се седиште НАТО лобистичке организације под називом  Атлантски Савет Србије. Ова организација основана је 2001. године непосредно после петооктобарских промена и доласка ДОС-а на власт. Ову НАТО лобистичку организацију основао је шпијун Владан Живуловић. Он је већ 19. година председник ове организације која окупља НАТО агенте у Србији. О Владану Живуловићу писаћемо детаљније у неком од наредних текстова. 

Атлантски Савет Србије окупља НАТО лобисте и агенте из целе Србије. После оснивања ове организације 2001. године досовски политичари су чланове ове организације убацили у поједине безбедносне структуре Србије. Када говоримо о акцијама Атлантског Савета Србије ту морамо навести и њихово врбовање младих људи по факултетима. Пре неколико година агенти ове организације водили су младе студенте из Београда у НАТО базе на Косову. Објашњавајући им како Срби живе нормално на Косову и не трпе никакве притиске од Албанаца. Што је једна обична лаж. Године 2018 Атлантски Савет Србије је организовао пројекат под називом “Досег Младих”. Овај пројекат је подржала и Америчка амбасада у Београду. Циљ овог пројекта је био врбовање младих људи да буду нови НАТО агенти у Србији. 

Атлантски Савет Србије је организовао још један пројекат под називом “Едукација професора”. Преко 40 професора са Београдских универзитета отишли су на Фрушку Гору како би били обучавани како да врбују младе студенте за потребе ове организације у Србији. И овај пројекат је финансирала Америчка амбасада у Беграду. Поједини предавачи на овом пројекту били су и НАТО официри.

Задњих неколико месеци ова НАТО ћелија у Србији добила је задатак да напада Србију због куповине руског и кинеског наоружања. У једном од текстова у новинама “Данас” Владан Живуловић је навео да ће Србија сносити последице због сарадње са Русијом и Кином. Ова организација је у Београду позната и по новчаним преварама. Чланови ове организације често узимају на стотине хиљада евра поједин имућним људима у Србији како би им договорили састанке са Америчким и НАТО функционерима.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter