Јумко: Нарушава се наш углед и ниподаштавају резултати

У редакцију Радио телевизије Врање стигло је саопштење компаније Јумко које у наставку преносимо у целости:

''Нетачни и злонамерни текстови које скоро свакодневно објављује портал ''Инфо врањске" о пословању YUMCA cy део кампање која има за циљ нарушавање угледа и ниподаштавање резултата Компаније постигнутих у последњих неколико година. У сталној потрази за сензацијом и насловима који ће обезбедити већу посету и читаност портала пласирају се лажне и непроверене информације о наводним злоупотребама и малверзацијама које доводе у заблуду наше пословне партнере, а и саме запослене. Такође, врло често износе се информације о текућем пословању Компаније и то само на основу неименованог извора односно по принципу ''рекла-казала'' што много говори о кредибилитету поменутог портала.

Сви послови који се реализују у Компанији, а они су разнолики и што се тиче асортимана и количине производене робе, су добијени у фер тржишној борби са конкуренцијом. Успели смо да захваљујући технолошкој и кадровској опремљености уз поседовање бројних дозвола i сертификата реализујемо бројне уговоре који су омогућили стабилно пословање и функционисање система, а самим тим и запошљавање нових радника. Обезбеђујемо редовне зараде за 2000 запослених које су за 60 одсто веће у односу на период од пре 4 године и од којих живи исто толико породица у Врању и околини. У циљу проширења капацитета и квалитета производње реконструисани су и адаптирани објекти, инвестирано је у обнову машинског парка, усвојени су нови производи, а свакодневно се ради и на побољшању квалитета живота и рада наших запослених. Од фирме којој је претило затварање успели смо да се од 2014. године до данас вратимо на тржиште и повратимо поверење пословних партнера у земљи и иностранству, а самим тим и побољшамо привредну, економску и социјалну слику, не само у Врању, него и у другим градовима где смо отворили нове погоне.

Као озбиљна Компанија која поштује Законе наше државе спремни смо да законитост нашег рада предочимо државним институцијама чији је то и посао. Овакве инсинуације и коришћење медијског простора портала ''Инфо врањске'' да би се изразила лична нетрпељивост и намера да се оствари некаква корист сматрамо нападом на даљи рад Компаније, а самим тим и на егзистенцију наших запослених који су после много година задовољни што су део нашег ''YUMCA", стоји у саопштењу ХК ПК Јумко а.д. Врање.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 30 јул 2020 16:15

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter