Одштампајте ову страницу

Помоћ породици Станојевић након трагедије

Шесточлана породица Станојевић из Нове Брезовицe, махала Гајина долина, 22. јула остала је без куће. Претпоставља се да су узрок пожара биле неисправне електричне инсталације. После објављивања прилога о овој несрећи у нашој емисији "Лавиринт", Станојевићима је стигла прва помоћ.

 

Велика срећа у овој несрећи је што је кобне ноћи у кући био само најстарији члан. Пожар је избио након што је изашао из куће.

Све што су годинама мукотрпно стицали Добривоје и Велица и њихова кћи Данијела, самохрана мајка четворо деце, ватрена стихија је уништила за само петнаестак минута.

Зорица Сентић, жена која је српској јавности позната по хуманитарној акцији ,,Дарујмо реч,, по емитовању прилога у нашој емисији ,,Лавиринт,, кренула је у нову акцију. Анимирала је децу из Мачката код Златибора и родног Левосоја. Уз помоћ војске и полиције прикупљена помоћ стигла је у Нову Брезовицу.

Први пакети помоћи охрабрили су ове великом муком скрхане људе. Сада су на потезу сви они који желе да помогну како би Станојевићи добили нови кров пре зиме.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 20 август 2012 13:30