Скупље карте превоза Кавим Јединства од 9 до 20 посто

Савети за општу и саобраћајну безбедност потреба су града, као и чешће састајање штаба за ванредне ситуације. Повећање цена превозника Кавим Јединство не може бити једнако за сва места у окружењу, неке су од одлука градске владе.

 

Иако је смањен број прекршаја за 12,5 посто у претходној години, није и број саобраћајних несрећа. Зато је неопходно формирање савета за општу и безбедност у саобраћају.

Биће формиран и нови штаб за ванредне ситуације, који ће се састајати једном месечно. Последњих година климатске промене су показале да је неопходно припремити се унапред за свако годишње доба.

Саобраћајно предузеће Кавим Јединство затражило је повећање цена превоза за 20 посто. Међутим, градска влада је мишљења да повећање не треба да буде исто за све релације. Зато ће се према удаљености места повећање кретати од 9 до 20 процената.

Констатовано је и да неке препоруке заштитника грађана нису испоштоване. Већници су породици Добривоја Станојевића коме је изгорела кућа одобрили помоћ од 50 хиљада динара и најавили посету, како би се на терену упознали са ситуацијом и предузимали мере за већу помоћ.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 17 август 2012 14:13

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Врање решило проблем избеглих лица и интерно расељених - Радио Телевизија Врање https://t.co/BaeZWk747l via @tripplesworld
Ђорђевић: Радови у улици Боре Станковића одвијају се предвиђеном динамиком - Радио Телевизија Врање… https://t.co/JDxk18iurP
Хоћемо опет на Бесну Кобилу - Радио Телевизија Врање https://t.co/riq9JRgInX via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter