Одржана конференција за штампу у Дирекцији

Таман када се чинило да је окончано препуцавање бившег и садашњег менаџмента Дирекције за изградњу Врања, сазвана је нова конференција за медије.

 

У тренутку примопредаје дуговања Дирекције према добављачима и на основу кредита износила су 150 милиона 359 хиљада, а потраживања 277 милиона 464 хиљаде. По речима Небојше Ботета Николића претходно руководство се није довољно ангажовало на наплати потраживања. Већ у првој недељи по преузимању дужности сачекале су га три блокаде.

Дирекција је 2008. године имала 46 радника. У међувремену примљено је 16 радника, углавном високошколаца са дипломама Фабуса, како је рекао Николић, затим 11 приправника и 47 оних који изводе јавне радове. Указао је и на енормну километражу која је пређена у протекле 4 године.

Возило паук је неекономично, а терминал за шпедицију у веома запуштеном стању. Тамо чак нема ни водоводне и канализационе мреже. На репрезентацију и угоститељске услуге Дирекција је потрошила 3 милиона 182 хиљаде динара, а само у једном локалу потрошено је 765 хиљада 655 динара. Просто је невероватно да је за куповину цвећа, издвојено чак 255 хиљада 300 динара.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 17 август 2012 15:35

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter