Седница локалног парламента у уторак

У уторак, 22. септембра, биће одржана трећа седница Скупштине града, најављено је из кабинета председника Скупштине.

Одборници ће, између осталог, разматрати Предлог Одлуке о приступању изради Плана развоjа града Врања за период 2021-2030. године, Предлог Одлуке о усваjању измена и допуна Генералног урбанистичког плана Врања, Предлог Одлуке о изради друге измене и допуне Плана генералне регулациjе Врањске Бање.

Одборници ће разматрати и Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о изради Плана генералне регулациjе зоне 1 у Врању (Централна зона), Предлог одлуке о допуни Одлуке о покретању поступка прибављања непокретности у jавну своjину града Врања непосредном погодбом, Предлог Одлуке о одређивању аутобуских стаjалишта за коришћење линиjског превоза путника на териториjи града Врања, Предлог допуне Програма отуђења грађевинског земљишта у jавноj своjини града Врања за 2020.годину.

На дневном реду ће бити и Предлог Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоjа за град Врање за 2020.годину, као и Предлог Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државноj своjини за 2020.годину.

Директан пренос заседања локалног парламента пратите на каналу Радио телевизије Врање од 9 сати.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Запис са Интерфер-а: Радио Врање и ове године међу најбољима - Радио Телевизија Врање https://t.co/odrbPqMlAe via @tripplesworld
Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter