Без паркирања у улици Кнеза Милоша

У улици Кнеза Милоша почели су радови на реконструкцији атмосферске и фекалне канализације. Због тога ће до 25.септембра бити затворен доњи део улице до скретања за паркинг гаражу.

Други део улице је у ситему двосмерног саобраћаја, као и саобраћајнице око гараже.

Паркирање је строго забрањено и несавесни возачи ће бити кажњавани.

Радови у Кнеза Милоша ће се одвијати парцијално, па ће и саобраћај бити организован у складу са тим, каже директор ЈП Урбанизам и изградња града Врања Бранимир Стојанчић.

Стојанчић објашњава: „Улица Кнеза Милоша, али и Народног хероја и друге бочне биће двосмерне. Све док трају радови паркинг гаража ће бити оспособљена и у функцији. Ми смо већ извесно време у заједничкој акцији са саобраћајном и комуналном полицијом због многобројних притужби грађана на лоше паркирање и угрожавање безбедности. Путем стубића смо већ усмерили паркирање према гаражама, како би решили тај проблем. Подсећам да постоје 2 паркинг гараже и 5 отворених паркинг места у граду и сматрам да је свако у могућности да издвоји 30 динара за ту услугу“.

Паркирање је у потпуности забрањено у Кнеза Милоша и због радова у Градском парку. Док је Градски парк у фази изградње околина парка је забрањена за паркирање, због безбедности самих грађана, каже Стојанчић.

Он апелује на грађане да буду стрпљиви и овде и на другим локацијама док се радови не заврше јер је то за добробит свих нас.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 18 септембар 2020 15:36

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter