Бројне честитке поводом рођендана телевизије

Поводом двадесет и петог рођендана телевизије Врање у нашу редакцију стигле су бројне честитке и телеграми.

Поводом значајног јубилеја, 25 година рада телевизије Врање, у нашу редакцију стигле су бројне честитке, од којих издвајамо честитку градоначелника Врања, Слободана Миленковића, затим честитку некадашњег директора телевизије ''Крајина'' Неготин, која је својом стручношћу у техничком и кадровском погледу помогла телевизији Врање да отпочне свој програм 20. новембра 1995. године.

Честитку је упутила и директорка Здравственог центра Врање, докторка Љиљана Антић, која је у знак захвалности за дугогодишњу професионалну сарадњу у нашу редакцију послала и рођенданску торту.

Посебно издвајамо честитку Саше Мирковића, некадашњег државног секретара у Министарству културе и информисања у време доношења сета медијских закона и приватизације, коме је директор и главни и одговорни уредник РТВ Врање упутио повељу захвалности.

Иако су у процесу доношења медијских закона били критички настројени један према другом, почетни супротстављени ставови резултирали су коректним, квалитетним и професионалним односом.

У честитки Мирковића се наводи: ''Драги Зоране, хвала ти на плакети и пропратном писму захвалности. Ценим твоју искреност у вези са нашим односом и још једном ти честитам на годишњици Радио телевизије Врање.''

Бројне речи захвалности, подршке и најлепших жеља за период пред нама обележиле су наш рођендан, а ми се свима са ове позиције такође захваљујемо што су све ове године били уз нас и помогли да опстанемо на медијском небу југа Србије и наглашавамо да ћемо и убудуће бити у служби наших грађана, обавештавајући их, као и до сада, правовремено и тачно о свим темама која су у јавном интересу.

25 година од оснивања Телевизије Врање запослени у овој медијској кући остали су верни својој љубави према новинарском позиву.

Упркос свим тешкоћама и даље ослушкујемо грађане, прихватамо и уважавамо њихове предлоге и сугестије и настојимо да из дана у дан будемо све бољи и све гледанији.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 20 новембар 2020 14:50

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Врање добитник награде Конгреса локалних и регионалних власти Савета Европе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/5qrMRb0Jri
Ана Илић добила престижну награду - Радио Телевизија Врање https://t.co/iXT6ctgz9H via @tripplesworld https://t.co/5ZjKPHPiMi
Скупштина једногласно усвојила Одлуку о конверзији потраживања према Јумку - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dEEaEZiRag
Follow RTV Vranje on Twitter