Радио Врање слави 32. рођендан

Радио Врање данас слави свој тридесет други рођендан. Свечано је отворен  7. септембра 1980.  да би под његовим окриљем 15 година касније почела да ради и Телевизија Врање. Данас је то најјача медијска кућа на југу Србије и поводом годишњице запосленима су додељене јубиларне награде. Тим поводом суграђанима наша кућа  поклања концерт изворне врањске музике уз пратњу великог ансамбла Радио телевизије Србије.

Радио Врање је пре 32 године ушао у сваки наш дом. Неки од запослених су данас обележили 30 година непрекидног рада.

Јубиларне награде уручене су и запосленима који су у Радио телевизији Врање непрекидно провели 10 и 15 година. Свечана седница Управног одбора којој су присуствовали и државни секретар у Министарству рада и социјалне политике Негован Станковић, руководство округа и града била је прилика да се укаже на значај и улогу локалних медија.

Руководство града ће подржати регионалну Радио телевизију Врање у напорима да и даље благовремено и објективно извештава становнике округа и опстане на медијском небу.

На дан радија најављена је и нова, јесења програмска шема наше медијске куће. Поводом годишњице суграђанима Радио телевизија Врање поклања концерт изворне врањске музике уз пратњу великог ансамбла Радио телевизије Србије.

Поводом 32. Рођендана Радио Врања и 17 година Телевизије Врање, честитку редакцији и свим запосленима упутио је Драган Томић,председник компаније „Симпо“. У честитки се каже:

У свом досадашњем раду дали сте огроман допринос правовременом и објективном информисању јавности о раду СИМПА и свему ономе што је учинио и чини за развој југа Србије. Убеђен сам да ће наша успешна сарадња бити настављена и у наредном периоду и да ћемо и даље обележавати и наше и ваше годишњице успешног рада.

Уз срдачне честитке поводом ових значајних годишњица желим вам пуно успеха у даљем раду. Честитке су упутили и колеге, Душан Сикимић уредник редакције на српском језику РТВ Бујановац и Војкан Ристић уредник агенције ВРАЊЕ ПРЕС. Телеграм са честиткама стигао је и из Здравственог центра.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 07 септембар 2012 18:01

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Постављена цистерна са водом у центру града - Радио Телевизија Врање https://t.co/1BGnSBFBU4 via @tripplesworld https://t.co/2CQ46xEZQO
Епидемиолог: Обазривост на летовању неопходна - Радио Телевизија Врање https://t.co/NUxZ6QHRNE via @tripplesworld https://t.co/nkYC7K3XUy
У току израда пројекта за санацију Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/hInyqQdJQ5 via… https://t.co/3dNjxHxpw6
Follow RTV Vranje on Twitter