Завршена 33. седница Градског већа Истакнут

У Врању је данас одржана 33. седница Градског већа. Конференција за медије није организована, те преносимо саопштење за јавност које је објављено на градском сајту.

Чланови Градског већа усвоjили су на данашњоj седници Извештаj о раду Апотеке Врање за 2020. годину са Финансиjским  извештаjем пословања, Нацрт Одлуке о изради Плана детаљне регулациjе саобраћаjнице коjа повезуjе Маричку улицу са Регионалним центром за управљање отпадом „Метерис Врање“, као и Нацрт Одлуке о предлогу Влади Републике Србиjе да донесе Одлуку о преносу права jавне своjине на градском грађевинском земљишту из jавне своjине града Врања у jавну своjину Републике Србиjе без накнаде, непосредном погодбом.

Влади РС биће достављен и предлог о преносу права своjине са Републике на Град, без накнаде. У конкретном случаjу ради се о власништву над три зграде и део земљишта у насељу “Черенац” у Врању.

Градско веће  усвоjило jе мишљење градског правобраниоца у вези давања сагласности за закључење уговора о регулисању међусобних права и обавеза између Града Врања и физичких лица наведених у мишљењу, као и Текст jавног конкурса за финансирање/суфинансирање поjеката цркава и верских заjедница из буџета града Врања у 2021. години.  

Усвоjен jе и Предлог Решења о именовању Комисиjе за преглед поднетих извештаjа о реализациjи проjеката по расписаном jавном позиву коjим су додељена средства црквама и верским заjедницама у 2020.години, као и Текст Jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање у закуп локациjа за постављање привремених обjеката, покретних обjеката и апарата.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 06 април 2021 17:38

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Обележен дан oслобођења Криве Феје - Радио Телевизија Врање https://t.co/8AoGv1mkNY via @tripplesworld https://t.co/e5vSRkPgw7
Два ковид пацијента преминула у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/s4fNmm44lR via @tripplesworld https://t.co/Zk9fClHV38
Масовна вакцинација благотворно делује и на психу - Радио Телевизија Врање https://t.co/j4Yl6tEsP7 via… https://t.co/G5nMbkorkh
Follow RTV Vranje on Twitter