Радио Врање најслушанија радио станица у граду

Према најновијем истраживању IPSOS Strategic Marketinga, 22.070 Врањанацa прати програм Радио Врања или 25,6 % од укупног броја становника, који имају више од 12 година. Истраживање обухвата период јун, јул и август, с тим да је највећа слушаност забележена у августу.

Овај податак има посебну важност имајући у виду да је Радио Врање јавно предузеће и да својим специфичним форматом треба да обезбеди адекватан и занимљив говорни и музички садржај за већину житеља округа.

Прво место је само потврда  да смо у томе успели јер смо  најслушанији у Врању од свих радио станица, укључујући и радио станице са националном фреквенцијом. У Србији, према подацима Републичке радиодифузне агенције постоји 318 радио станица. У тој гужви у етру, Радио Врање које је прославило 32. рођендан на медијском небу Србије налази се на 32. месту по слушаности у конкуренцији свих радијских станица у земљи. Успели смо да будемо препознатљиви и јединствени у свом окружењу. Поверење које нам је указала локална самоуправа  није изиграно. За све слушаоце и све заинтересоване отворен је и сајт Радио телевизије Врање -  www. rtv-vranje.rs  који бележи преко 1000 посета дневно. Сајт је у функцији од 7. септембра 2011. године. Истог датума кренуо је са радом и аудио стриминг, тако да сви они који желе могу да нас слушају и путем интернета. На YOU TUBE каналу у ових годину дана постављено је око 2000 видео снимака. Највећи број преузимања са сајта Радио телевизије Врање  забележили  су информативни садржаји. Податак да смо најслушанији дошао је у тренутку када се увелико припрема нова шема Радио Врања која стартује ускоро. Радио Врање за 32 године живљења са локалном заједницом стално се мењао и покушавао да се приближи интересовањима верних слушалаца. 22 хиљаде 70 слушалаца -  то и заслужује.

Истраживање које вам представљамо  потписује  Ipsos Strategic Marketing. То је компанија за истраживање која обухвата шири спектар услуга и рангира се као најбоља компанија за истраживање у Србији од 2007. године када је ово признање утврђено, према часопису Serbian Chamber of Commerce and Taboo. Ipsos Strategic Marketing базира своје активности на правилима и смерницама ESOMARA и ISI, са јаком научном позадином. Ipsos Strategic Puls група настала је заједничким залагањем Ipsosa, једне од највећих компанија за истраживање тржишта на свету и најважније независне компаније за проучавање тржишта на Балкану – Strategic Puls. Ipsos Strategic Puls је највећа компанија која нуди пуну услугу за истраживање тржишта, медија и јавног мишљења у регији, покривајући осам тржишта и преко 150 стално запослених. Главна одредница Ipsos Strategic Puls –а је доказан најбољи квалитет, поуздана истраживања у региону...

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 28 септембар 2012 15:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter