Контејнери - опасност по саобраћај

И поред сталног апела Јавног предузећа „Комрад“ да се контејнери не измештају са места на којима је прописано да стоје, неки грађани и не поштују правила. Померањем контејнера угрожава се безбедност у саобраћају и нарушава квалитет живота у неким деловима града.

На јавној површини на углу Сарајевске и улице Народног хероја, на месту прописаном за контејнере, стоји гомила дрвета за огрев. Грађани су зарад својих потреба, контејнере померили на улицу без ичије сагласности.

Измештањем контејнера са јавне површине грађани су нарушили безбедност у саобраћају. Возачи приликом изласка из Сарајевске улице, свакодневно ризикују, јер због прегледности, колима морају да изађу на пола улице. "Комрад" је у више наврата враћао контејнере на своје место, који су се убрзо опет нашли на улици са гомилом смећа.

За постављање и измештање контејнера потребна је сагласност Секретаријата за урбанизам, комуналне полиције, комуналне инспекције и Јавног предузећа „Комрад“. А можда би ове службе могле удружено да објасне грађанима овог краја да јавну површину не треба користити у личне сврхе.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 09 октобар 2012 14:23

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Прва жртва корона вируса у Србији - Радио Телевизија Врање https://t.co/5oydKrLwQe via @tripplesworld
Први случај Короне у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/748HAabMIp via @tripplesworld
А на Зеленој пијаци... - Радио Телевизија Врање https://t.co/FHNaA4xWsP via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter