Одштампајте ову страницу

Дуња Станојевић на пријему код градоначелника

Градоначелник Врања Слободан Миленковић, заменица градоначелника Зорица Jовић и градски већник Боjан Костић приредили су приjем за Дуњу Станоjевић, ученицу шестог разреда ОШ ,,Светозар Марковић”, коjа jе освоjила друго место у европском финалу ,,Хиппо” jезичке олимпиjаде одржане у Италиjи.

Приjему jе присуствовала њена менторка Лидиjа Ристић, наставница енглеског jезика и директорка ОШ ,,Светозар Марковић”, Тиjана Ђокић.

Овом приликом, градоначелник jе честитао Дуњи на великом успеху, истичући да jе то наjбољи могући начин за презентовање себе, своjе школе, породице, града и државе.

,,Веома смо поносни на тебе и твоj успех. У наредном периоду желим ти са наставиш са оваквим резултатима и да само нижеш успехе. Локална самоуправа наставиће да пружа подршку и улаже у образовање, jер  jе то jедна од наjважниjих ствари за развоj нашег града”, рекао jе Миленковић.

Заменица градоначелника Зорица Jовић честитала jе Дуњи на успеху и истакла да jе она представила Врање на начин вредан поштовања и да се овакви таленти и успеси увек мораjу увек подржати.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци