Свечана додела индекса бруцошима на Академији техничко васпитачких струковних студија

На Академији техничко васпитачких струковних студија свечаном доделом индекса бруцошима је означен почетак нове, академске године.

Академија техничко васпитачких струковних студија својим студентима омогућава квалитетно образовање и стицање знања које омогућава да самостално креирају сигурнији пут у сопствену будућност.

Руководиоц одсека др Владимир Поповић је пожелео добродошлицу бруцошима цитирајући Исака Њутна.

„И ако сам видео даље од других то је због тога што сам стајао на плећима дивова. Мислећи на Галилеа Галилеа и све научнике пре њега који су утрли пут науке и струке. Данас ви крећете на ваш пут науке и струке и један диван пут где се надам да ћете пронаћи неке ваше дивове који ће вам помоћи да будете како бољи људи тако и бољи стручњаци“, каже др Владимир Поповић.   

Градски већник Небојша Зупанчић поздравио је нову генерацију студената и име руководства града.

„Желим вам пуно успеха у даљем школовању, раду и професорима и студентима, и да вашим знањем, умећем и образовањем сутрадан допринесете напредку локалне заједнице и будете њен активан и најбољи део“, каже Зупанчић.

Образовање које ћете стећи овде нека вам буде сам пут ка учењу како зарадити за живот и како живети, поручила је студентима др Јелена Марковић, помоћник рукововодиоца за наставу и акредитацију

„Ваш успех почиње данас и зато будите срећни током школовања. Период студирања је можда и најбољи период у животу младог човека. Верујем да сте уписали оно што волите, па се надам да ћете то и успешно завршити.“, каже др Јелена Марковић.

Председник студентског парламернта Милан Томић је обраћајући се будућим колегам рекао да он најбоље зна какав је пут од почетка до краја студирања и шта све очекује бруцоше.

 „Радите вредно и марљиво. Проведите ове најбоље године студирања градећи себе у што бољем светлу. Уз велики труд и сарадњу са професорима који су увек на располагању сигуран сам да ће свако од вас на крају остварити свој циљ и уживати у својој будућој професији", истиче Милан Томић.

Студентима са појединачних студијских програма симболично су уручени индекси.  Настава за све године студија и све студијске програме почиње сутра, 2. октобра.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 01 октобар 2021 14:45

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У изради план Генералне регулације зоне 3 - Доње Врање - Радио Телевизија Врање https://t.co/LFC4wbqWjz via… https://t.co/erBIQ5QyeX
Школарци дођите у Библиотеку, стигли су најпопуларнији наслови - Радио Телевизија Врање https://t.co/rAMGpTDivc via… https://t.co/XQVaSK6pKJ
Сусрети села открили младе таленте - Радио Телевизија Врање https://t.co/vmZrSEGSeD via @tripplesworld https://t.co/xcpEGaVx5f
Follow RTV Vranje on Twitter