Одштампајте ову страницу

Јавни позив за запошљавања кроз обуке практичних вештина за Роме и друге маргинализоване групе

У оквиру програма Немачке развојне сарадње „Инклузија Рома и других маргинализованих група у Србији“, који реализује Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ, уз стручну подршку ГФА цонсултинг гроуп ГМбХ, расписан је Јавни позив за предузетнике, мала, средња и велика предузећа из целе Србије за учешће у пројекту запошљавања кроз обуке практичних вештина за Роме и друге маргинализоване групе у Србији.

На позив могу да се јаве сва предузећа која имају потребу за запошљавањем и ангажовањем радне снаге и да се пријаве за подршку у облику кофинансирања стручних обука али и подршке за селекцију кандидата, који чине пре свега Роми али и други припадници маргинализованих, тј. тешко запошљивих категорија (млади, дугорочно незапослени, жене, особе са инвалидитетом, особе преко 50 година старости итд).

Више информација о самом позиву могу се наћи на линку: https://www.ukljucise.org/javni-poziv-za-kompanije-2021 где се налази и пријавни формулар као и информација где и како се пријавити.

За додатне информације заинтересовани се могу обратити ГФА цонсултинг гроуп ГМбХ, која реализује овај позив, Маријани Симић на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., 060-4405569 И Миодрагу Схрестхи на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 064-2578113 .

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци