Слађана Алексић, нови главни и одговорни уредник РТВ-а

Управни одбор Радио телевизије Врање, именовао је  Слађану Алексић за главног и одговорног уредника.

Слађана Алексић је по занимању дипломирани новинар. Дипломирала је 1988. године на универзитету „Кирил и Методиј“ у Скопљу – интердисциплинарне студије новинарства.

Брзо након што је завршила факултет, почела је да ради у медијима. Први радни однос у својству новинара а касније и уредника АИК листа засновала је у СОУР „АИК“ у Врању у јуну 1989. године.

У Радио Телевизију Врање дошла је 1996. године. Ту је радила као новинар до 2000. године када прелази у Памучни Комбинат Врање где ради најпре као уредник а потом и директор „Јумко радија“. На овој функцији је била до2001. године када се вратила у Радио Телевизију Врање и била постављена на место уредника. На место главног и одговорног уредника постављена је 20. октобра 2003. године. Ову функцију обављала је до 30. децембра 2004. када подноси захтев за разрешење након чега је била распоређена на радно место новинар.

Од 12. Фебруара 2009. године обављала је послове новинара-уредника.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 08 новембар 2012 16:52

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вирус корона потврђен код 69 особа - Радио Телевизија Врање https://t.co/zMqjCt5YFk via @tripplesworld
За пример: Леонора и Анђела Ристић, ученице ОШ ''Светозар Марковић'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/Xva7tzIA0y via @tripplesworld
Нови пакет државне помоћи малим и средњим предузећима - Радио Телевизија Врање https://t.co/EBipPEkgZa via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter