Шефица Медијског одељења ОЕБС-а посетила Регионалну Радио телевизију Врање

Шефица Медијског одељења Мисије ОЕБС-а у Србији Драгана Николић Соломон са сарадницима посетила је регионалну Радио Телевизију Врање.

Шефица Медијског одељења Мисије ОЕБС-а у Србији Драгана Николић Соломон, програм менаџер овог одељења Љиљана Бреберина и асистент канцеларије ОЕБС-а у Бујановцу Иљаса Муслиу посетили су редакцију, радијску и телевизијску реализацију и студио у којима се ствара програм током 24 сата.

Имали су прилике да чују да је на основу истраживања ИПСОС стратеџик маркетинга Радио Врање по слушаности на овом подручју у конкуренцији са националним радио станицама други, а међу регионалним и локалним убедљиво први. Са 39 сопствених емисија телевизија Врање учествује са 90 одсто укупне продукције и најгледанија је на овом подручју.

"Овај медиј се ослања на сопствене снаге, инвестира у дигитализацију и чини све да буде најбржи, објективан и да покрије догађаје у региону", рекао је директор Зоран Величковић.

Шефица Медијског одељења Мисије ОЕБС-а у Србији Драгана Николић Соломон истакла је да је импресионирана веома добрим условима и улагањима у дигитализацију овог медија.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 13 новембар 2012 18:30

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уз поштовање мера и вакцинацију до лета можемо очекивати повољнију епидемиолошку ситуацију - Радио Телевизија Врање… https://t.co/5QqymR2m62
У саобраћајној несрећи у Бујановцу једна особа изгубила живот - Радио Телевизија Врање https://t.co/P8xEKvNZH9 via… https://t.co/YgN8djI8U4
Доделом специјалних признања завршена ''Светосавска недеља'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/mDm3hPfCCd via… https://t.co/qpfuKJeTxo
Follow RTV Vranje on Twitter